Van der Reest Advies

Personeelswerving en selectie 

‘De juiste mensen op de juiste plaats‘ is binnen een onderneming heel belangrijk. De mensen maken het bedrijf in de recreatie. Dat geldt niet alleen voor het management en de medewerkers maar ook voor de huurders van horeca en winkel. Gastvrijheid staat immers voorop in de recreatie! Hoe vind je de juiste mensen? Geen enkel bedrijf is hetzelfde en elk werving- en selectietraject vraagt om maatwerk. Wij leveren dat al jarenlang door op een persoonlijke manier aan de slag te gaan, samen met de opdrachtgever. Door ons uitgebreide netwerk in de sector kan bovendien vaak een langdurig advertentietraject vermeden worden.

Actueel

Voor actieve, dynamische camping in het Rivierengebied zoeken wij een

Assistent Beheerder / 1e Medewerker Gastenservice (M/V) fulltime  

 

In deze functie maak je onderdeel uit van het kernteam bestaande uit gastenservice, technische dienst en terrein/groen. Daar binnen heb je eigen taken en verantwoordelijkheden welke de komende jaren zullen worden uitgebreid. Je start met een aantal verantwoordelijkheden als animatie, voortgangscontrole schoonmaakactiviteiten, handhaving parkregels, personeelsplanning en zorgen dat de verhuuraccommodaties op orde zijn.  Daarna zullen de verantwoordelijkheden verder worden uitgebreid zodat je groeit in de functie van assistent beheerder en op termijn klaar bent voor de stap naar beheerder.

In de praktijk draai je receptie-diensten, ben je veel op het park waar je contact hebt met onze gasten en regel je allerlei werkzaamheden die voortkomen uit je verantwoordelijkheden. Je zorgt voor een optimale gastbeleving en je geeft op creatieve en ondernemende wijze invulling aan de wensen van de gasten. Om dit te bewerkstelligen zoeken wij iemand die enthousiast, gemotiveerd, dienstverlenend maar bovenal een echte teamplayer is.

Interesse?
We ontvangen je sollicitatiebrief met een helder CV graag per mail: nemi@vanderreestadvies.nl
Bij hem kun je ook terecht voor vragen en informatie over deze vacature. Tel. 055-5382460.

Je kunt de volledige tekst van deze vacature hier downloaden

Bent u interesseert in het werken in het beheer/management van een recreatiebedrijf dan kunt u altijd -vrijblijvend- uw CV  aan ons toesturen.

 

 

 

 

 

 

Recente projecten

meer projecten...