Van der Reest Advies

Recreatieadvies

Ondernemen is meer dan het bedrijf beheren en onderhouden. Een recreatieondernemer moet van vele markten thuis zijn, kansen zien, risico's durven nemen en op de juiste manier omgaan met zijn gasten. Want goed ondernemerschap leidt tot betere resultaten. De ondernemer is manager, personeelsfunctionaris, motivator, vertrouwenspersoon en gastheer/gastvrouw ineen. Dat is lastig want er komt heel veel op je af en ieder mens heeft sterke en zwakke punten. Daarom is het goed af en toe te rade te gaan bij deskundige meedenkers, die betrokken zijn maar ook afstand kunnen bewaren. Zodat je weer nieuwe perspectieven ziet en toe kunt passen in je eigen bedrijf. Dat houd je fris en brengt je verder!

Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Apeldoorn werken wij voor diverse opdrachtgevers in het hele land en soms daar buiten. Recreatie is ons vak! Bedrijfs- en beleidsadvies is wat we doen en waar we goed in zijn. Praktisch en resultaatgericht. Vandaar dat veel ondernemers in de land- en waterrecreatie ons kennen en waarderen. Ook voor overheden, particulieren, banken, accountants en projectontwikkelaars zijn wij actief.

Onze aanpak

Onze brede kennis en ervaring zorgt voor een multidisciplinaire aanpak. Wij dringen snel tot de kern van de zaak door, analyseren grondig en werken toe naar concrete werkbare oplossingen. Wij stellen de juiste diagnose, ontwerpen een passende strategie, komen met een realistische prognose en een resultaatgericht actieplan. Indien gewenst helpen we bij de realisatie.

Voordat wij aan de slag gaan stellen we een offerte op zodat u weet waar u aan toe bent. Wij houden van duidelijkheid en leveren maatwerk. Alles in nauwe samenspraak met de opdrachtgever. Met als doel: adviezen die er toe doen en waar onze klanten mee verder kunnen.

Bij sommige projecten werken wij met een vast team van externe specialisten. Zo bundelen we kennis en blijft de coördinatie in één hand. Dat is efficiënt en wel zo prettig voor de opdrachtgever.


 

Recente projecten

meer projecten...