Van der Reest Advies

Nieuws

De Keukenhof: het fleurigste dagje uit!

De Keukenhof: het fleurigste dagje uit!

Keukenhof 70 jaar jong

Keukenhof is weer open. 8 weken lang kunnen we van het fleurigste dagje uit genieten. Het thema is dit jaar Flower Power, de kracht van bloemen! Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. 

Naast de ruim 32 hectare aan bloemen kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Het mooiste lentepark ter wereld -wat dit jaar 70 jaar bestaat- laat u dit seizoen weer een zee aan bloemen zien. Keukenhof is ook voor kinderen een groot feest. Met de gratis speurtocht, een kinderboerderij, doolhof en speeltuin vermaken zij zich opperbest.

Jaarlijks worden meer dan 1 miljoen bezoekers ontvangen uit meer dan 100 landen. Het betreft niet alleen individuele bezoekers, maar ook bedrijven en instellingen die aan hun (internationale) gasten willen laten zien wat Nederland te bieden heeft. 80% van de bezoekers komt uit het buitenland. De belangrijkste herkomstlanden zijn Duitsland, Verenigde Staten, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en China.
 

< Terug

Geplaatst in: Algemeen
Vorige artikel Veel vroegboekingen dit jaar
Volgende artikel Escaperoom Bunker 83
Print