Van der Reest Advies

Nieuws

EuroParcs in zee met Corendon

EuroParcs in zee met Corendon

Droomparken met TUI

 

Never waste a good crisis geldt ook voor deze 'coronacrisis'. Op allerlei gebieden wordt nagedacht over hoe de maatschappij en de economie weer opgestart kunnen worden nu de lockdown voorzichtig versoepeld wordt. HISWA/RECRON heeft in no time protocollen voor de sector opgesteld en aan de overheid voorgelegd. Ondernemers zijn druk in de weer met het aanpassen van hun bedrijf zodat ze per 1 juli weer open kunnen, met inachtneming van de 1,5 meter economie natuurlijk.
Veel vakantiegangers hebben van hun reisorganisatie reisvouchers gekregen omdat vanwege 'corona' een geboekte vakantie niet door kon gaan, Om een deel van de zorgen en onzekerheden over deze vouchers weg te nemen hebben Corendon en EuroParcs en TUI en Droomparken de handen ineen geslagen.

Corendon en EuroParcs
Klanten van Corendon  waarvan de vakanties recent zijn geannuleerd, krijgen de mogelijkheid om hun voucher voor een boeking bij EuroParcs te gebruiken. Deze bungalowverhuurder heeft 14 parken in Nederland. Beide partijen hopen zo de ‘vakantiezorgen’ van veel Nederlanders weg te nemen. Steven van der Heijden, CEO Corendon: ‘Op dit moment is een vakantie in het buitenland nog niet mogelijk en het is nog niet duidelijk wanneer dit wel het geval zal zijn. We hopen dat we op afzienbare termijn weer kunnen opstarten maar tegelijkertijd hebben we naar een alternatief gezocht binnen Nederland. Met EuroParcs bieden we onze vakantiegangers nu de mogelijkheid om hun zomervakantie door te brengen in eigen land. Onze klanten kunnen hun reisvoucher inwisselen voor een verblijf in één van de veertien resorts van EuroParcs in Nederland. We zijn er trots op dat we deze samenwerking in korte tijd samen hebben kunnen opzetten.’
Wim en Wouter Vos van EuroParcs hopen door deze samenwerking de vakantiezorgen voor veel mensen weg te nemen. ‘Deze samenwerking zien we dan ook als het nemen van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid in deze moeilijke tijd voor iedereen.’ EuroParcs is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en exploitatie van vakantieresorts in binnen- en buitenland. 
EuroParcs geeft ook 1.000 vakanties weg aan zorgmedewerkers. Hieronder een vakantiewoning op Resort Zuiderzee.

TUI en Droomparken
De klanten die een voucher hebben ontvangen omdat TUI alle vakanties tot en met 28 mei noodgedwongen annuleerde, hebben nu een ruime keuze om hun vouchers in eigen land te besteden. De vijftien vakantieparken van Droomparken liggen op mooie locaties verspreid over Nederland en voldoen aan alle richtlijnen die de overheid stelt in het kader van de COVID-19-crisis. De vakantiewoningen variëren van luxe villa’s tot hippe Tiny Houses. Het is op dit moment nog onzeker wanneer en waarheen deze zomer gereisd kan worden. Een aantal Nederlanders wil hun vakantie dit jaar liever in eigen land doorbrengen. Hieronder een recreatiewoning op Droompark Bad Hoophuizen.

< Terug

Geplaatst in: Algemeen
Vorige artikel Feestdagensluiting 2019
Volgende artikel Dagrecreatiebedrijven gaan weer open
Print