Van der Reest Advies

Nieuws

EuroParcs neemt Camping De Wije Werelt over

EuroParcs neemt Camping De Wije Werelt over

EuroParcs wordt de nieuwe eigenaar van Camping De Wije Werelt in Otterlo. Per 1 januari 2018 draagt de familie Prangsma  het bedrijf over aan de familie Vos. Herman Prangsma hierover: "De afgelopen 25 jaar hebben wij met heel veel plezier en trots De Wije Werelt stap voor stap omgevormd tot een modern en toonaangevend bedrijf. De laatste jaren hebben wij goed nagedacht over de toekomst. De Wije Werelt staat aan de vooravond van een volgende stap; een uitbreiding in bijzondere en natuurlijke accommodaties en een verdere integratie van natuur op het park, een kwalitatieve doorgroei en uitbreiding van de voorzieningen.  Ook over onze persoonlijke toekomst en ambitie hebben wij nagedacht, wij zijn  beide 46 en het kriebelt bij ons van binnen om nog eens iets anders te gaan doen.
Het afgelopen jaar zijn wij op zoek gegaan naar een partij die De Wije Werelt in de volgende fase verder kan helpen en hebben een familiebedrijf gevonden die de kennis en kunde in huis heeft om dit te doen. Wij hebben uitgebreid gesproken met Wim en Wouter Vos en het gevoel gekregen dat zij de door ons ingeslagen weg voort zullen zetten."

Ons bureau heeft altijd fijn samengewerkt met de familie Prangsma en wij wensen Herman Pieter en Mirjam veel succes toe met hun nieuwe toekomstplannen.

< Terug

Geplaatst in: Campings en kamperen
Vorige artikel Vaarwegstremming sluis Amerongen 6 tot 13 november 2017
Volgende artikel Nieuw peilbesluit IJsselmeer negatief voor watersport
Print