Van der Reest Advies

Nieuws

Gefeliciteerd Camping De Helfterkamp !!!

Gefeliciteerd Camping De Helfterkamp !!!

De Helfterkamp in Vaassen is voor de derde keer op rij verkozen tot de mooiste charmecamping van Nederland.

Al sinds 1987 houdt ANWB de verkiezing Camping van het Jaar. Deze Award is een publieksverkiezing: de campings zijn voor 100% beoordeeld door de Nederlandse campinggast.

Tijdens de afgelopen zomervakantie – in de periode van coronaluwte, brachten bijna 25.000 campinggasten hun stem uit en kozen hun favoriete camping. Zowel kampeerders die met eigen kampeermiddel op vakantie gaan, als de campingliefhebbers die in huuraccommodaties verblijven, deelden hun enthousiasme voor de camping van hun keuze.

Komende zomer kunnen kampeerders weer voor deze mooie Awards voor de Camping van het Jaar stemmen. Ze zijn de kroon op het werk van de campingeigenaren en hun teams en een uitgelezen kans voor campingliefhebbers om hun favoriete camping in het zonnetje te zetten.
Voor de mooiste charmecamping speelde de sfeer de grootste rol bij het maken van de keuze. Daarna volgden prijs-kwaliteitverhouding en rust/natuur. 

Wij willen Bart en zijn team van harte feleciteren met deze award. Dat zij deze voor de derde keer op rij binnenhalen is wel héél bijzonder.

< Terug

Geplaatst in: Campings en kamperen
Vorige artikel Landal Greenparks neemt Vakantiemakelaar over
Volgende artikel Vakantiepark Droomgaard te Kaatsheuvel
Print