Van der Reest Advies

Nieuws

Klaar voor de toekomst na Corona?

Klaar voor de toekomst na Corona?

Op dit moment is alles erop gericht de recreatiesector zo goed mogelijk aan te passen aan de ‘1,5 meter samenleving’ en aan alle andere corona-maatregelen. We hopen dat de situatie snel normaliseert. Tot die tijd is het roeien met de riemen die je hebt.

Vooruit kijken
Maar het is ook nodig om verder vooruit te kijken. Hoe ziet uw toekomst er na Corona uit?
Het ziet er naar uit dat Nederland blijvend kan profiteren van de nieuwe ontwikkelingen. Het toerisme zal nog duurzamer worden en de focus zal meer op dichtbij-bestemmingen komen te liggen. Het eigen land zal voor velen de nieuwe ‘place to be’ gaan worden. 

Die nieuwe doelgroepen stellen ook nieuwe eisen! 
Is uw bedrijf daar op berekend? Spreekt uw terreininrichting, uw verblijfsaccommodaties, uw voorzieningen nieuwe doelgroepen aan, is uw organisatie toegerust op de nieuwe tijd, hoe ga je met prijzen om, waar moet er een tandje bij en waar kan er wat af? Kortom hoe maak je van de toekomst na Corona een uitdaging in plaats van een bedreiging? 
Dat is de vraag waar een oplossing voor moet worden gevonden! 
Kansen benutten
Wij helpen graag om die oplossing te vinden. Door slimme oplossingen te vinden die pas-sen bij uw bedrijf en uw situatie: één park, één plan! Daar zijn we goed in en dat willen we graag zo houden; samen met onze opdrachtgevers werken aan een stabiele toekomst.
Daarbij valt geen tijd te verliezen want afwachten op betere tijden is niet verstandig.
Bel ons vandaag nog voor een afspraak om straks klaar te zijn voor de nieuwe tijd.

< Terug

Geplaatst in: Van der Reest Advies
Vorige artikel EuroParcs neemt Droomparken over
Volgende artikel Vacature/ Gezocht
Print