Van der Reest Advies

Nieuws

Onderzoek Marktbehoefte Bungalowpark

Onderzoek Marktbehoefte Bungalowpark

Voor een kleinschalig bungalowpark van 3,3 ha. in Soest, het park bevat op dit moment 42 recreatiewoningen is, in verband met uitbreiding jaren geleden een integraal plan opgesteld. Het plan is indertijd positief ontvangen door de gemeente en heeft geleid tot een aanpassing van het bestemmingsplan, waardoor het bedrijf nu de mogelijkheden heeft om het park met maximaal 29 eenheden uit te breiden.

Het Bungalowpark wil een onderscheidend productaanbod neerzetten dat goed bij het bestaande park en de locatie past. Door het Adviesbureau Haver Droeze is een verbeelding gemaakt van de landschappelijke inpassing van de uitbreiding en tevens is een ontwerp gemaakt van flexibel indeelbare gekoppelde recreatiebungalows. Het plan past niet volledig binnen het nieuwe bestemmingsplan. Daarom is in 2014 een principeverzoek ingediend bij de gemeente. Onder voorwaarden staat de gemeente hier positief tegenover. Het concept is inmiddels geëvalueerd en verder door ontwikkeld.

Voordat verder stappen worden ondernomen wil het bungalowpark weten of de beoogde ontwikkelingen aansluiten bij de ontwikkelingen in de recreatiesector. Ons bureau heeft deze studie verricht.

< Terug

Vorige artikel Conceptvernieuwing Villa Nova
Volgende artikel Budgetvriendelijke zwembad-upgrade met fotoprints
Print