Van der Reest Advies

Nieuws

Oostappengroep neemt Recreatiepark Slot Cranendonck over

Oostappengroep neemt Recreatiepark Slot Cranendonck over

Per 1 december is Oostappen Groep Vakantieparken de nieuwe eigenaar van Recreatiepark Slot Cranendonck. Als onderdeel van de Oostappen Groep Vakantieparken, gaat het park vanaf nu verder onder de nieuwe naam ‘Oostappen Vakantiepark Slot Cranendonck’. Het park is op 20 maart 2021 weer open voor gasten.

Peter Gillis, over de overname: “Slot Cranendonck is een echte aanwinst voor Oostappen Groep Vakantieparken. Het park is 30 ha groot en past perfect in ons aanbod. Daarnaast heeft het een prachtige natuurlijke ligging, een centraal gelegen visvijver, binnen- en buitenzwembad en gezellige horeca. Wij gaan nu eerst aan de slag met uitbreiding van de verhuur.”

Oostappen Groep Vakantieparken gaat direct aan de slag met het realiseren van een uitbreiding van het park. Zo wordt er geïnvesteerd in 250  verhuurchalets. Deze worden in 2021 geplaatst op het naastgelegen recreatieterrein, dat onderdeel uitmaakt van het park. De accommodaties zullen voor het zomerseizoen 2021 gereed zijn voor de verhuur.

In het voorjaar van 2020 heeft de Oostappen groep ook al Vakantiepark Heelderpeel overgenomen.

Meer informatie: www.slotcranendonck.nl 

 

< Terug

Vorige artikel Groeiversneller Recreatie en toerisme in Gelderland
Volgende artikel Goede zomer voor camping en bungalowparken
Print