Van der Reest Advies

Nieuws

Pop up Camping East Nomads geopend

Pop up Camping East Nomads geopend

In Aalten is naast camping Goorzicht een popup camping gemaakt door de East Nomads. De East Nomads zijn een groep evenementen- en festivalorganisatoren die door de coronacrisis een andere weg in zijn geslagen. Ze hebben een tentendorp gebouwd met luxe tenten met privé sanitair en allerlei voorzieningen.
 

Of je nu wil luieren en relaxen of juist openstaat voor allerlei activiteiten: alles kan hier coronaproof. Van yogasessies tot een cursus boomhut bouwen, van het ontdekken van de spelletjeskast tot het huren van een hottub bij je tent of ontbijtservice. Op de camping wordt zoveel mogelijk met lokale producten en ondernemers gewerkt. Ook erg tof: tijdens verschillende weekenden in augustus kun je een culinair arrangement volgen bij topchef Ron Blaauw of een 6-gangen diner geserveerd krijgen bij je tent. Of hang met Smokey Goodness de pyromaan uit en ga voor de ultieme BBQ-ervaring tijdens de BBQ themaweek. En niet onbelangrijk de 'late checkout' is inbegrepen.

De camping is open tot 30 september en er worden verschillende themaweken georganiseerd.
Wij zijn blij dat ons bureau aan dit bijzondere initiatief een steentje heeft kunnen bijdragen en wensen hen veel succes

< Terug

Vorige artikel Vacature/ Gezocht
Volgende artikel Groeiversneller Recreatie en toerisme in Gelderland
Print