Van der Reest Advies

Nieuws

Uitbreiding Vakantiepark Landal Stroombroek

Uitbreiding Vakantiepark Landal Stroombroek

Vakantiepark Landal Stroombroek omvat 227 recreatiewoningen (2-4-6 persoons) en diverse recreatievoorzieningen zoals een overdekt zwembad, horeca (restaurant, brasserie, snackbar), bowlingbanen, parkshop, indoor-speelparadijs, escaperoom, wellnesscenter, midgetgolfbaan en een omvangrijke recreatieplas met strand.

Landal Greenparks is voornemens om het park uit te breiden met 21 luxe, vrijstaande groepswoningen. Uitgangspunt bij deze uitbreiding is een logische aanvulling op het bestaande accommodatieaanbod te creëren, op een bij het park passende wijze (bouwstijl, ruimtelijke inpassing).

De gemeente Montferland is bereid medewerking te verlenen aan het uitbreidingsplan middels een wijzigingsbevoegdheid in het bestemmingsplan. Daartoe is een ruimtelijke onderbouwing opgesteld door BJZ.nu. Onderdeel daarvan is het aantonen van de regionale marktbehoefte. Van der Reest Advies heeft dit onderzoek naar de marktbehoefte naar grotere recreatiewoningen uitgevoerd, waarna het plan in procedure is gebracht.

< Terug

Vorige artikel Toets Ladder voor Duurzame Verstedelijking
Volgende artikel 2020: Daling van 43 procent in de toeristische bestedingen
Print