Van der Reest Advies

Nieuws

Vacature/ Gezocht

Vacature/ Gezocht

Wordt jij ook vrolijk van blije gasten? Doe je daar graag een stapje extra voor en dan het liefst in een team dat net zo enthousiast en gedreven is als jijzelf? Dat komt goed uit, want wij delen jouw ambitie om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen.

En over ambitie gesproken, jezelf ontwikkelen en verder doorgroeien kan bij ons volop. Heb je relevante werkervaring in de recreatie-, horeca of evenementensector en wil je mogelijk op termijn parkmanager worden of is je eigen camping je ideaal? Dan is de functie van assistent beheerder / 1e medewerker gastenservice op deze goed verzorgde en ruim opgezette vier sterren familiecamping in het Rivierengebied jouw kans!

In een veilige omgeving andere mensen ontmoeten en niets hoeven. Rust, veiligheid en gastvrijheid zijn daarbij belangrijke begrippen. Het terrein (30 ha) omvat zowel vaste als toeristische plaatsen, een strandbad met speel- en ligweide en diverse horeca voorzieningen. Daarnaast kan men er chalets huren en worden er caravans en chalets in de verkoop aangeboden. Van eind maart tot eind oktober begroeten we vele gasten voor een korter of langer verblijf. Van gezinnen met jonge kinderen tot senioren, we doen er alles aan om onze gasten te laten genieten. Tijdens de schoolvakanties verblijven er ruim 1500 personen. Omdat het steeds drukker wordt willen wij ons team uitbreiden met een

Assistent Beheerder / 1e Medewerker Gastenservice (M/V) fulltime
 

In deze functie maak je onderdeel uit van het kernteam bestaande uit gastenservice, technische dienst en terrein/groen. Daar binnen heb je eigen taken en verantwoordelijkheden welke de komende jaren zullen worden uitgebreid. Je start met een aantal verantwoordelijkheden als animatie, voortgangscontrole schoonmaakactiviteiten, handhaving parkregels, personeelsplanning en zorgen dat de verhuuraccommodaties op orde zijn.  Daarna zullen de verantwoordelijkheden verder worden uitgebreid zodat je groeit in de functie van assistent beheerder en op termijn klaar bent voor de stap naar beheerder.

In de praktijk draai je receptie-diensten, ben je veel op het park waar je contact hebt met onze gasten en regel je allerlei werkzaamheden die voortkomen uit je verantwoordelijkheden. Je zorgt voor een optimale gastbeleving en je geeft op creatieve en ondernemende wijze invulling aan de wensen van de gasten. Om dit te bewerkstelligen zoeken wij iemand die enthousiast, gemotiveerd, dienstverlenend maar bovenal een echte teamplayer is.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent gastgericht  en je hebt  aandacht voor kwaliteit.
  • Je bent sterk in plannen en organiseren, resultaat gericht, ondernemend en stressbestendig,
  • Je bent in staat om corrigerend te kunnen optreden.
  • Je begrijpt dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort.
  • Je beschikt over een flexibele, collegiale instelling en wil en kan meegroeien met de ontwikkelingen van het bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden


Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO recreatie. Graag ondersteunen we de ontwikkeling van je kwaliteiten en vakkennis met  relevante trainingen en opleidingen. Wonen op het park behoort tot de mogelijkheden.

Interesse?


We ontvangen je sollicitatiebrief met een helder CV graag per mail: nemi@vanderreestadvies.nl

Bij hem kun je ook terecht voor vragen en informatie over deze vacature. Tel. 055-5382460.

U kunt de tekst van deze vacature hieronder downloaden.

< Terug

Vorige artikel Klaar voor de toekomst na Corona?
Volgende artikel Pop up Camping East Nomads geopend
Print

Documenten

  • Vacature(.pdf, 312,34 KB) - 851 download(s)