Van der Reest Advies

Nieuws

Van der Reest zwaait af

Van der Reest zwaait af

Ginder zet onze werkzaamheden voort

Na jaren van betrokken en doelgericht advieswerk in de vrijetijdssector stopt Van der Reest Advies eind 2023 met haar bedrijfsactiviteiten omdat directeur Nemi van der Reest met pensioen gaat.
Ginder, tevens adviesbureau gespecialiseerd in de vrijetijdssector, gaat de werkzaamheden van Van der Reest Advies overnemen. Adviseur René Beukers, voorheen werkzaam bij Van der Reest, versterkt sinds deze maand het Ginder-team, waarmee de continuïteit van de dienstverlening gewaarborgd wordt.

Nemi van der Reest: “Na 45 jaar werken in de vrijetijdssector is het mooi geweest. Ik ben blij dat ik mijn steentje heb mogen bijdragen aan de ontwikkeling van de bedrijfstak en kijk met tevredenheid terug. Naar de toekomst toe heb ik het volste vertrouwen in de collega’s van Ginder.” 

René Beukers: “Ik ben blij dat ik in deze mooie branche blijf werken en onze trouwe klanten kan blijven bedienen. De overstap naar Ginder zorgt voor nieuwe uitdagingen. Ik hoop het beste van twee werelden te kunnen combineren ten dienste van deze sector.”

Lars Pijlman, directeur Ginder: “Gedurende zijn carrière heef t Nemi van der Reest een indrukwekkende bijdrage geleverd aan onze bedrijfstak. We zijn er trots op om hier vanuit Ginder op door te mogen bouwen. Ook zijn we erg blij met de komst van René Beukers. Zijn ervaring en passie voor de vrijetijdssector vormen een perfecte aanvulling voor ons team. We gaan vol energie en vertrouwen aan de slag!”

Apeldoorn, september 2023

Meer informatie: www.wijzijnginder.nl 

< Terug

Geplaatst in: Van der Reest Advies
Vorige artikel ANWB genomineerden voor Camping van het jaar 2024 bekend
Print