Van der Reest Advies

Ons team

Van der Reest Advies is een klein en goed op elkaar ingespeeld team met veel ervaring. Flexibel, onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar.
Onze adviseurs hebben elk een eigen specialisatie, op grond van hun opleiding, ervaring en achtergrond. De facilitaire medewerkers zorgen er voor dat alles op rolletjes verloopt.
  ons team
Monique, Nemi, Abbey en René

Ons Team

Nemi van der Reest

Nemi van der Reest

Functie: Directeur, Senior-adviseur


Directeur en senior-adviseur. Al meer dan 30 jaar werkzaam in de recreatie. Na zijn studie Recreatie & Economie aan de NHTV in Breda werkzaam geweest bij RECRON en diverse adviesorganisaties. Vanaf 1997 zelfstandig adviseur en eigenaar van het adviesbureau. Hij heeft brede kennis en ervaring opgedaan in het oplossen van bedrijfsmatige en beleidsmatige vraagstukken. Is een echte all-rounder, Hij kan snel tot de kern van de zaak doordringen en heeft het vermogen ondernemers en overheden aan zich te binden. Zijn specialisme ligt op het gebied van ruimtelijk beleid, juridische vraagstukken, exploitatie en bedrijfsstrategie. Naast het werk is sport heel belangrijk, zowel actief (wegatletiek) als passief (voetballen, schaatsen, wielrennen) en doet hij vrijwilligerswerk.


René Beukers

René Beukers

Functie: Adviseur


René Beukers is afgestudeerd als Bedrijfseconoom aan de HEAO in Utrecht. Als adviseur bij Van der Reest Advies is hij gespecialiseerd in bedrijfseconomische onderwerpen. Samen met de ondernemer zoekt hij naar antwoorden op vragen als: waar wil ik naartoe met mijn bedrijf? Is de gekozen richting financieel haalbaar? Is het plan financierbaar? Hoe ontwikkelen omzet en kosten, prijzen en bezetting zich de komende jaren. Op die manier worden goed onderbouwde plannen gemaakt met overtuigingskracht richting financier en overheid. René is een echte kampeerder, doet vrijwilligerswerk, houd van auto’s, hardlopen en fotograferen.

 

Recente projecten

meer projecten...